Popusti do 47% veljajo le še:

Moja zgodba

Že od otroštva dalje sem bil aktivno vključen v športne dejavnosti, kot so Judo, Tenis, Smučanje in še mnogi drugi. Moje izkušnje so me popeljale na Fakulteto za Šport v Ljubljani, kjer sem pridobil pomembna znanja o športu. Med študijem sem odkril, da mi vadba z lastno telesno težo najbolj ustreza. Ta vrsta vadbe mi omogoča razvoj atletske postave ter učenje obvladovanja telesa pri izvajanju različnih elementov, od osnovnih do zahtevnejših.

Pri vadbi z lastno telesno težo sem spoznal, da je mogoče trenirati kjerkoli, bodisi v naravi ali v zaprtih prostorih, brez potrebe po dragi opremi. Kljub temu pa se zavedam, da je začetek lahko zahteven in primanjkuje motivacije. Zato sem se odločil ponuditi pripomočke in telovadne programe v moji spletni trgovini, ki vam bodo olajšali vadbo ter pomagali doseči vaše želene cilje.

S pomočjo prilagojenih pripomočkov, kot so Moveet ročke za vadbo, in vodstvom s telovadnimi programi, vam želim omogočiti, da se lotite vadbe z lastno telesno težo na učinkovit in motivacijski način. Skupaj bomo premagovali ovire, izboljševali telesno pripravljenost ter dosegali želene rezultate, ne glede na vašo trenutno raven kondicije ali izkušenj.

Stoja na rokah na Moveet bradlji

Imaš kakršnokoli vprašanje glede lastne vadbe?

Potrebuješ kakšen napotek, te zanima karkoli iz moje trgvoine. Me kontaktiraj in z veseljem ti pomagam.